Beurzen & Exposities

 
 
 
                     
 
 
 
 
 
 
 
                                   
KUNSTRAI: 20-24 mei 2021 Parkhal (Hal 5)- www.kunstrai.nl
De KunstRAI is een van de oudste beurzen voor moderne- en hedendaagse kunst ter wereld. Dit jaar zal Amsterdam voor de 36ste keer in het teken staan van de (inter)nationale kunstwereld. Ontdek de hedendaagse, autonome en toegepaste kunst.
Meer dan 80 galerieën uit binnen- en buitenland brengen hun selectie aan schilderijen, beelden, fotografie maar ook design en sieraden. Zowel ervaren als beginnend kunstliefhebbers maken hier kennis met events en backstage programma’s.

Art Miami:www.art-miami.com
 

Art Miami is één van de meest toonaangevend beurzen op het gebied van internationale hedendaagse- en moderne kunst en vindt plaats in december gedurende Artweek op 1 Herald Plaza (op Biscayne Bay tussen Venetian en MacArthur causeways). Het is een van de meest belangrijke jaarlijkse events van hedendaagse kunst in de Verenigde Staten, met meer dan 85.000 gemotiveerde collectioneurs, curators, museumvertegenwoordigers en kunstliefhebbers uit alle windstreken gedurende Artweek 2020. Miami gaat zijn 29e jaar in en toont de meest belangrijke kunstwerken van de 20e en 21ste eeuw met een selectie van de wereld´s meest gerespecteerde galerieën.

BRAFA: 27-31 Januari 2021 www.brafa.art
De Brafa Art Fair, opgericht in 1956, is één van ‘s-werelds oudste en meest prestigieuze kunstbeurzen, beroemd voor zijn hoge fine art kwaliteit, en voor antiek, moderne- en contemporary art en design.