Beurzen & Exposities

 
                                   

KUNSTRAI: 13 april t/m 18 april 2022 Parkhal (Hal 5) www.kunstrai.nl
De KunstRAI is een van de oudste beurzen voor moderne- en hedendaagse kunst ter wereld. Dit jaar zal Amsterdam voor de 37ste keer in het teken staan van de (inter)nationale kunstwereld. Ontdek de hedendaagse, autonome en toegepaste kunst.
Meer dan 80 galerieën uit binnen- en buitenland brengen hun selectie aan schilderijen, beelden, fotografie maar ook design en sieraden.

PAN: 20-27 november 2022 Parkhal (Hal 5) www.pan.nl
PAN Amsterdam is de beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie,videokunst, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN Amsterdam is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.

BRAFA : 19-26 juni 2022: www.Brafa.art
Brafa Art Fair, opgericht in 1956, is één van de oudste en meest prestigieuze kunstbeurzen, beroemd om zijn hoge kwaliteit van fine arts, antique, klassiek- en hedendaagse kunst en design.