Beurzen & Exposities

 
                                   
PAN: 19-26 november 2023 Parkhal (Hal 5) www.pan.nl
PAN Amsterdam is de beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie,videokunst, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN Amsterdam is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.


BRAFA : 29 januari-5 februari 2023: www.Brafa.art
Brafa Art Fair, opgericht in 1956, is één van de oudste en meest prestigieuze kunstbeurzen, beroemd om zijn hoge kwaliteit van fine arts, antique, klassiek- en hedendaagse kunst en design.
Dit en volgende jaar verhuist Brafa van het antieke Tour & Taxis gebouw naar de Expo/Heysel Palaces 3 &4 op de Place de Belgique 1, 1020 Brussel.


ART MIAMI : 5-10 December 2023: www.artmiami.com

Art Miami, America’s één van de belangrijkste hedendaagse en moderne kunstbeurzen en zijn zusterbeurs CONTEXT Art Miami, komen terug voor Miami Art Week 2022, dat opent op November 29 met een VIP Preview opening en met open dagen die beginnen op woensdag november 30 tot zondag december 4.
Art Miami, onderdeel van Informa Markets, is de leidende internationaal hedendaags- en moderne art fair die elk jaar in december plaats vindt gedurende de Art Week. Het is één van de belangrijkste jaarlijkse hedendaagse kunstbeurzen in de Verenigde Staten, dat gemotiveerde verzamelaars, curators, museumconservatoren en kunstliefhebbers over de gehele aarde naar zich toe trekt. Nu in zijn 32ste jaar , blijft Art Miami gecommitteerd om de meest belangrijke werken van de 20e en 21ste eeuw in samenwerking met een selectie van de wereld’s meest gerespecteerde galleries te tonen. Art Miami behoudt een sterke positie in Amerika’s hedendaagse kunstveld met zijn rijke geschiedenis en blijft een ‘ niet-te-missen’ jaarlijks event.